Callcompany Kerkrade

Hulp nodig bij het kiezen of verlengen van een abonnement?

Call Company abonnementen?
Welkom bij call company,dé plek voor het afsluiten van een mobiel abonnement. Bij ons kun je terecht voor de nieuwste smartphones en tablets in combinatie met een passend abonnement. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van het abonnement dat het beste bij jou past.

Wij bieden onder andere providers aan, zoals Vodafone, KPN, Lebara, Budget Mobiel, Youfone en nog veel meer. Of je nu je simkaart kwijt bent of een pincode/pukcode nodig hebt, je bent bij ons aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat het afsluiten van een mobiel abonnement soms lastig kan zijn. Daarom bieden wij een uitgebreide service die verder gaat dan alleen het verkopen van abonnementen. Zo helpen wij je graag bij het overzetten van jouw oude nummer en zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe telefoon direct gebruiksklaar is. Ook kun je bij ons terecht voor vragen en ondersteuning gedurende de gehele looptijd van jouw abonnement. Bij call company vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Daarom bieden wij niet alleen scherpe tarieven, maar ook extra voordelen zoals gratis extra databundels en korting op accessoires. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd de beste deal krijgt. Kortom, ben je op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? Dan ben je bij call company aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een breed assortiment aan smartphones en tablets, maar ook een uitgebreide service en voordelen voor onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in een van onze winkels.

www.callcompany-kerkrade.nl
Zonstraat 69
6463 AB Kerkrade
Tel: 045 850 7864

Openingstijden: Maandag: 12.00 - 19:00
Dinsdag t/m Woensdag 10.00 - 19.00
Donderdag 10.00 - 20.00
Vrijdag 10.00 - 19.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag - gesloten

Neem contact op