Callcompany Kerkrade

Toestellen


Toestellen binnen 30 minuten

Kies hieronder uw merk en bekijk meer informatie over veelvoorkomende reparaties en de bijbehorende kosten.


Toestellen

De beste Toestellen

Toestellen? Dan ben je bij Callcompany Kerkrade aan het juiste adres. Ons team van erkend getrainde monteurs staan altijd voor je klaar! Door onze jarenlange ervaring is geen enkele Toestellen teveel. Wij repareren ruim 200 devices. Denk hierbij aan Apple, Samsung, Huawei, Sony, HTC, LG, Microsoft, Motorola, OnePlus en Wiko.

Snelle Toestellen

Vergeet het opsturen van je defecte device! Bij Callcompany Kerkrade voeren wij binnen een half uur een Toestellen uit. Kortom, snelle Toestellen!

Toestellen met 100% kwaliteitsonderdelen

Bij elke Toestellen die wij uitvoeren, gebruiken wij 100% kwaliteitsonderdelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel als wij een Toestellen voor jou uitvoeren.

De meest voorkomende Toestellen

Wij kunnen beeldschermen vervangen, laadingang herstellen, batterij vervangen, waterschade onderzoeken, achterkant vervangen, oorspeaker vervangen, camera vervangen, aan & uitknop vervangen, hoofdtelefoon aansluiting reparatie en software herstellen. Dit zijn de meest voorkomende reparaties bij een Toestellen.

Garantie op smartphone reparatie

Wij bieden voor al onze reparaties garanties aan. Dit geldt alleen voor de vervangen onderdelen tijdens de reparatie van de smartphone. Mocht je niet tevreden zijn over je Toestellen, dan mag je altijd binnenlopen bij één van onze filialen van Callcompany Kerkrade . Wij streven naar uitstekende service voor al onze klanten.

Toestellen die niet in onze lijst staat

Heb je een Toestellen die niet in onze lijst staat? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal en dan kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Kunnen wij jouw device niet repareren, dan betaal je geen onderzoekskosten. Wij zullen dan in overleg met jou kijken naar de beste oplossing.